Rólunk mondták

 

„A gyermekem most már az iskolában is mer szabadon önmaga lenni, mert tudja, hogy aki leértékeli vagy lenézi a másikat az csak azért teszi, mert tudatállapota nem teszi lehetővé, hogy mást tegyen. A bántó megjegyzés másoktól gyermekem számára ma már saját belső erejének dicsérete. Az étkezőnk falára tettük ki a Lelki Állapotok Táblázatát, minden nap beszélünk róla. Rengeteget változunk segítségével ”

„Amikor először álltam oda a Lelki Állapotok Táblázata elé, rájöttem hogy baj van, mert nem tudom többet a külvilágban keresni a hibát. De kaptam egy kulcsot a kezembe: nézőpontom határozza meg az érzékelésem.”

“Annyira élvezem ezt a napi belső utazást, amióta találkoztam ezzel a rendszerrel izgalmas felfedezéssé és úttá vált az életünk.”

„A Lelki Állapotok Táblázata megértéseit használva, sikerült rendeznem a kapcsolatomat a főnökömmel. Annyira jó volt megérteni miért viselkedik úgy ahogy, és ahogy megértettem őt, meg tudtam neki bocsátani önmagamban és kapcsolatunk elkezdett átalakulni. Ma már mosolyog és segítőkész.” 

„Ami igazán megérint a Belső Megélések Rendszerében az, hogy rendezi az alapvető emberi értékeket. Megmutatja, hogy van az életben jó és szép, és visszaadja a reményt, hogy a belső falaink lebontása után egy boldogabb és kiteljesedettebb életet éljek.”

“Rájöttem, hogy az adósságom, a devizahitelem valódi okai nem kinn voltak, hanem saját magamban. A belső függelmeket és kényszereket amik belevittek a adósságspirálba elkezdtem feloldani és felszabadultam. Ezt követően találtam meg a megoldást a hitelemre is. Ma már a belső hiányaimat nem a külvilágból akarom pótolni.”

“A kereskedelemben nagyon sok negatív emberrel találkozom.
Amióta megértettem a Lelki Állapotok Táblázata üzenetét nem jön a gyomorgörcs.
A múltkor is bejött egy úr és kért egy nyomtatványt. És miközben kiszolgáltam
áradtak belőle a közhelyek: milyen rossz itt az élet, a kormány stb.
Tudtam a táblázatnak köszönhetően, hogy a kommunikációja mögött nagyon
sok fájdalom és tehetetlenség van, és a kommunikációja miatt ne ítéljem el magamban. Hisz nála is ez csak egy állapot a 45 állapot közül.
Sikerült megállítanom a korábbi megszokott azonosulást és illeszkedést önmagamban, és nem mentem le oda ahol ezek a fájdalmas megélések vannak.”

“Észrevettem, hogy a gondokkal hozzám fordulókkal másképp tudok kommunikálni. Sikerül megváltoztatni a beszélgetést, mert eltűnt belőlem az ítélkezés és az elhatárolódás. Azzal, hogy megértettem, hogy vannak állapotok és azok miért jönnek létre jobban tudtam nekik segíteni, most már célirányos kérdésekkel.”

“Leesett, hogy a kényelemre törekvés a megélések és a valódi élet hiányát jelentik.”

“Nem az számít, hogy mi történik velem, hanem hogy én miért vagyok benne!”

“A Belső Megélések Rendszerét ajánlom mindenkinek, aki – a magyar nyelv segítségével – készen áll megismerni, megérteni és elfogadni ön-mag-(j)át, valamint különböző helyzetekben megnyilvánuló verbális kommunikációjának hátterében húzódó valós érzelmi állapotát.”

 

Ha tetszett, itt megoszthatod.Email this to someoneShare on Google+Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest