Események, időpontok

Őszi BELSŐ MEGÉLÉSEK RENDSZERE tanfolyam a BMR Lélekmodellel és a Lelki Állapotok Táblázatával

Csütörtök délutánonként 17 – 21  óráig.

Helyszín: Soter Klub Budapest VI. ker. Dessewffy u. 53.

A részvételi díj tartalmazza a ~ 350 oldalas jegyzet és a LÁT Táblázat árát is.

Átadó: Beda Boglárka, Rádiusz Tamás

 

Tanfolyamra jelentkezni az  elemalom@gmail.com   e-mail, vagy a Soter Klubban címen lehet.

Belső Megélések Rendszere

Mi a Belső Megélések Rendszere és a Lelki Állapotok Táblázata?

A mai kor emberét szétszaggatják a tennivalók, és miközben küzd az időhiánnyal meg a határidők okozta stresszel egyre inkább érzi: valami hiányzik legbelül, valami mintha elveszett volna az évek alatt. Talán már nincs kedve azt tenni, amit eddig, talán változtatna, de nem tudja merre és hogyan lépjen, szüksége volna egy iránytűre.

Vannak viszont köztünk, akik már ráléptek belső ösvényükre, és egyre bátrabban merik kibontakoztatni kreativitásukat, magukkal hozott gyógyító és segítő képességeiket, már éppen csak egy pici hiányzik ahhoz, hogy teljessé, átláthatóvá váljon bennük a tudás. Nekik talán szükségük van egy térképre, ami biztos eligazodást nyújt a szerteágazó ismeretek között.

A Belső Megélések Rendszere a Lélekmodellel, a Biologikával és a Lelki Állapotok Táblázatával segítséget tud nyújtani a keresőnek és az úton járónak egyaránt – mert a rendszer egyszerre iránytű és térkép is az emberi lelkiállapotokhoz. A Belső Megélések Rendszere tulajdonképpen precíz lélek – tan, ami a magyar nyelvben elrejtett kódokkal, több mint          6 000 szó, 9 000 magyar szólás és ezer ujmedicínás belső kommunikáció feldolgozásával, értelmezésével, súlyozásával készült el.  Sajátossága, hogy megtanulható, átérezhető sorrendbe helyezi a lelkiállapotokat, matematikai pontossággal képezi le azokat a szabályszerűségeket, amik egy-egy érzelmi állapotot előidéznek és megoldó kulcsokat ad a felismerésükhöz, megváltoztatásukhoz.

A Belső Megélések Rendszere hatalmas tananyag, rengeteg nézőpontot és új felismerést ad.
Az ismereteket öt egymásra épülő modulra építettük fel, hogy mindent át tudjunk adni, amit felfedeztünk. A tanfolyamok mindegyike egy-egy lépcsőfok a teljes belső átalakulás felé, fokozatosan és türelmesen segítünk lehántani azokat a rétegeket, amikkel most azonosítod magad azért, hogy megtaláld azt, aki igazán vagy. A rétegek leválásához idő és folyamatos figyelem kell, a belső változás, a gyógyulás – eddigi tanfolyamaink alapján már bátran mondhatjuk – végbemegy a megértéssel, a kulcsok megismerésével.


Mit adhat neked, ha elvégzed a képzést?

A bennünk zajló lelki folyamatok pontos megértése nagy segítséget ad ahhoz, hogy másként nézzünk a  környezetünkbe élő emberekre, családtagokra, barátokra, munkatársakra és megértsük kommunikációjuk, viselkedésük, gondolkozásuk mozgatórugóit.

A megismerések, felismerések által javulhat az, ami a legfontosabb számunkra: a kapcsolat.

A kapcsolat önmagunkkal, a számunkra fontos és kevésbé fontos emberekkel, a környezetünkkel, a világgal.

Ha tudjuk, mi milyen érzelmi reakciót válthat ki belőlünk és a kiváltott érzelmi állapot milyen következményekkel jár, sokkal gyorsabban tudjuk a belső megéléseinket ellenőrzésünk alá vonni, és kilépni belőlük. Korábban évekig cipelt konfliktusokat napok, hetek alatt lehet feloldani.

Mi, a táblázat ismerői és használói tudjuk már, hogy két időszámítás létezik: LÁT. e. és LÁT. u. azaz – a Lelki Állapotok Táblázata előtti sodródó élet és a Lelki Állapotok Táblázata utáni sokkal tudatosabb élet. A változásra garancia saját életünk, valamint a tanfolyami hallgatók visszajelzései.

„Ami igazán megérint benne az, hogy rendezi az alapvető emberi értékeket. Megmutatja, hogy van az életben jó és szép, és visszaadja a reményt, hogy a belső falaink lebontása után egy boldogabb és kiteljesedettebb életet éljek.”

 

Szeretettel várunk, ha

  • úgy érzed, szeretnél változni, vagy az életeden változtatni, de nem tudod, merre és hogyan indulj el.
  • szeretnéd megtudni, miért nehéz kijönni egyes emberekkel magad körül, miért okoznak annyi fájdalmat neked.
  • úgy gondolod, van még mit tanulnod önmagadról és szeretnél is tanulni.
  • kész vagy felelősséget vállalni önmagadért és tetteidért.
  • vágysz egy mindent átfogó tudásra, amitől egyszerűbbé válhat az életed.
  • van tapasztalatod a célkitűzés megvalósításában, de mégsem hozta meg számodra a tartós örömöt, boldogságot.
  • nyitottnak érzed magad egy minden eddigitől eltérő önismereti rendszer megismeréséhez és elsajátításához.

„Amikor először álltam oda a Táblázat elé, rájöttem hogy baj van, mert nem tudom többet a külvilágban keresni a hibát. De kaptam egy kulcsot a kezembe: nézőpontom határozza meg az érzékelésem.”

 

Ha tetszett, itt megoszthatod.Email this to someoneShare on Google+Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest